6 alumnes del curs de reposador caixer ja estan completant la seua formació en Carrefour

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, es va reunir dilluns passat 23 d'octubre amb una representant de la cadena de centres comercials Carrefour per a firmar l'acord de pràctiques de 6 alumnes que estan completant la seua formació en aquest hipermercat com a part del curs de reposador caixer. “Es tracta del curs que més inserció està tenint”, va assenyalar Mar Mazo, edil de Benestar Social; la regidoria que organitza aquest programa des de l'Àrea de la Dona.

Després d'haver realitzat 48 hores de formació teòrica, els participants del curs destinats a aquesta gran superfície van començar el dilluns les 30 hores de pràctica establides en què aplicaran allò que han aprés. “Es tracta d'una oportunitat per a formar-se; la teoria és important, però és necessari posar-la en pràctica”, va apuntar l'alcaldessa Lola Sánchez.

La regidora de Benestar Social, Mar Mazo, va fer insistència en l'èxit del curs quant a perspectives laborals es refereix. “La nostra intenció és continuar en la mateixa línia amb aquesta programació formativa”, va indicar.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

785-reponedores-convenio-carrefour-3

24 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres