Compra la nit del 20 d'octubre en bus turístic i entra en un sorteig de 100 euros

La nit del 20 d'octubre, entre les 20 i les 24 hores, els comerços obrin per a tu: els 21 establiments que participen en la Shopping Night de Puçol celebraran una edició on no falten novetats, com el sorteig d'un premi de 100 euros i un recorregut especial amb un bus turístic de dos pisos. Per a optar a la recompensa, no oblides omplir aqueixa nit el teu fullet amb l'encuny de 4 botigues!

Aquest divendres, després de posar-se el sol, els veïns de Puçol tindran l'oportunitat de col·laborar en l'impuls del xicotet comerç local i, a més, entrar en un sorteig d'una targeta regal valorada en 100€ per a gastar en els comerços de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP).

Per a participar en la rifa, tan sols hauran de comprar en 4 comerços que participen en la Shopping Night, demanar que els segellen el fullet de l'esdeveniment i incloure les seues dades. Finalment, hauran de deixar-lo en l'últim comerç on els hagen segellat, o entregar-lo en dilluns 23 en el local Tien21 Gonzalo Alcàsser del carrer de Santa Teresa.

“Ens hem inspirat en la idea del passaport rutero de la Ruta de la Tapa”, explica Mónica Novejarque, secretària de l'ACEP. “Aquest mètode de sorteig segueix els passos de l'esdeveniment gastronòmic que se celebra durant les festes populars de Puçol, ja que l'associació col·labora amb aquest esdeveniment gastronòmic i ofereix 300€ per als seus premis en targetes regal”.

En compte de tren, enguany serà un autobús turístic de dos pisos el que porte als veïns pels comerços participants. El recorregut començarà i acabarà en la parada Font de Mora-Avinguda de València, i portarà als assistents per les zones on se situen les 21 botigues que s'han unit a aquest esdeveniment. El divendres a la nit, no oblides anar-te'n de compres!

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartel: Sento Pascual | Fotos: Sabín

751-Shopping-night-año-pasado-3

19 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres