Els alumnes dels col·legis de Puçol dissenyaran les targetes nadalenques que repartiran Copuzol i l'Ajuntament

La Fundació Copuzol, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, organitza la XII edició del Concurs de Postals Nadalenques, en la qual alumnes d'infantil i de 1r i 2n de primària de col·legis públics, privats i concertats del municipi podran participar. Amb el lema “Dolç Nadal”, les obres de l'alumnat hauran de centrar-se en la clementina i el seu consum en Nadal. Tot esforç té la seua recompensa: a més del premi que obtindran els seleccionats, les obres dels quals seran exposades en el bar de la Cooperativa, tots els concursants rebran un obsequi.

El passat 28 de setembre, els representants de l'Ajuntament de Puçol, els centres educatius del municipi, ADIS i Copuzol van mantindre una reunió per a preparar l'organització d'aquest certamen. En ella, es va decidir que els treballs es presentaran en elsfolis A3 que es distribuiran en els col·legis, amb el lema “Dolç Nadal” i els logotips dels patrocinadors. Podran estar realitzats amb ceres, colors, aquarel·les o retolador, sempre que s'utilitzen els mencionats folis repartits pels centres amb la frase de la campanya.

Cada alumne podrà presentar un dibuix que haurà de tindre com a tema la clementina i el seu consum en Nadal. La fitxa d'inscripció dels dibuixos haurà d'estar farcida, amb el número de llista de la classe, curs i col·legi a què pertanga l'alumne. Entre tots els treballs rebuts, cada col·legi triarà un màxim de tres per classe i, amb ells, Copuzol realitzarà una exposició. La inauguració de l'exhibició i l'entrega de premis es durà a terme el 23 de novembre en el bar de la Cooperativa.

D'entre tots els treballs exposats, se seleccionaran dos de cada col·legi participant (un d'infantil i un de primària) i de l'Associació ADIS i, amb aquests seleccionats, es dissenyaran les targetes nadalenques que repartiran l'Ajuntament de Puçol i Copuzol enguany.

Tots els alumnes que presenten un dibuix en el concurs rebran un obsequi per la seua participació, i el premi dels guardonats consistirà en material escolar. No perdes l'oportunitat d'exhibir el teu art i passar un dolç Nadal!

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

738-Reunión-postales-2

19 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres