Durant els mesos sense classes, millores en tots els col.legis públics a càrrec de la brigada municipal

Durant els mesos de juliol i agost, els centres públics de Puçol (La Milotxa, Lluís Vives, Jaume I, Bisbe Hervás i l'Escola Permanent d'Adults) han vist millorades les seues instal·lacions gràcies al treball de la brigada municipal d'obres, que ha seguit un pla dissenyat conjuntament pels equips directius dels centres i l'Ajuntament, coordinant no sols les dates i treballs a realitzar, sinó també els materials, ja que la pintura ha anat a càrrec dels col·legis i la resta ho ha aportat el pressupost municipal.

“Somconscients que falten encara moltes coses per fer i continuarem treballant en les millores dels col·legis públics en tots els períodes vacacionals, ja siga nadal, pasqua o estiu”, assenyala la regidora d'Educació, Mery Cortell. “A més, hem d'agrair que siga conjunt amb els equips directius dels col·legis que han ajudat a decidir què era més necessari i, quan ha fet falta, han posat de la seua part, per exemple la pintura en uns quants col·legis i l'arreglament d'algunes instal·lacions de les cuines a càrrec dels col·legis Bisbe Hervás i Jaume I”.

Encara que el manteniment de les instal·lacions dels col·legis públics és una tasca que correspon als ajuntaments, la coordinació entre tots els centres és fonamental per a poder atendre les necessitats prioritàries amb el pressupost i el termini existent. Termini que es reduïx en alguns centres al ser la seu de l'Escola d’Estiu, per la qual cosa el treball conjunt ha sigut la clau per a desenrotllar un ampli pla de restauració i manteniment este estiu.

En el col·legi Lluís Vives, entre altres labors, es va reparar la reixa i les persianes, es va reposar l'entaulellat i es van podar els arbres. A més, es van solucionar els problemes amb les portes que no tancaven correctament. Quant al col·legi Jaume I, es van soldar els barrots de les reixes trencades i es van pintar les portes oxidades de l'aparcament. També es van plantar arbres, es van posar nous bancs i es van canviar les tanques d'infantil.

En el que al col·legi Bisbe Hervás respecta, es van arreglar els problemes amb les manetes de les persianes, es van col·locar volanderes en les aixetes dels banys de la planta baixa perquè quedaren fixos i rectes, i es va canviar la malla que separava el pàrquing dels mestres del pati d'infantil, ja que estava en molt mal estat.

La fatxada alta de l'edifici del menjador de La Milotxa compta ara amb una nova mà de pintura, però això no és l'única cosa: es va reparar tant les portes i marcs deteriorats com la teulada, entre altres desperfectes. En l'EPA, la brigada municipal va realitzar tasques de pintura en les aules, les reixes de les finestres i en les pissarres. A més, es va col·locar un projector. I açò només és una breu mostra del treball de recondicionament que es va dur a terme en els nostres centres.

Finalment, l'alcaldessa Lola Sánchez, que va estar a finals d'agost revisant les instal·lacions dels quatre centres públics junt amb la regidor, agraïx a la brigada municipal “la seua implicació durant tot l'estiu per a realitzar el major nombre de tasques mentre els alumnes estaven de vacacions, una cosa especialment complicada en els col·legis La Miltoxa i Jaume I, perquè estaven ocupats durant el mes de juliol amb l'Escola d’Estiu i s’ha hagut de centrar els treballs només a l'agost”.

Informa: Sabín y D’Opazo | Fotos: Sabín

673-Obras-mejora-colegios-1

19 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres