El Club de Busseig Trotafons se submergeix en la neteja de fons de la platja de Canet

El dissabte 30 de setembre, el centre de busseig Costa Palancia va celebrar el desé aniversari de l'organització de neteges de fons en la platja de Canet amb el suport del club nàutic de la localitat i l'Ajuntament de Sagunt. Allí va estar el Club de Busseig Trotafons per a continuar tirant una mà en esta labor de sanejament, abans d'acudir el primer diumenge d'octubre a la cova de Benitatxell, una d'eixes cites que ningú hauria de perdre's.

El Club de Busseig Trotafons ha estat col·laborant estos 10 anys en les activitats organitzades en este àmbit, tant en la difusió com en la promoció del respecte i cura dels nostres fons marins. L'associació va voler felicitar al centre de busseig Costa Palancia per esta dècada i va agrair el suport que presta al seu club en els cursos, l'organització d'immersions i tot allò que sol·liciten.

La següent activitat va tindre lloc el dissabte 4 d'octubre, on el Club de Busseig Trotafons va obrir el període d'entrenament i activitats en la piscina de Puçol. D'esta manera, els seus membres podran mantindre la forma en la temporada d'hivern els dissabtes a la vesprada o els diumenges al matí.

Al dia següent, el col·lectiu va visitar la cova de Benitatxell (Alacant), durant una immersió apta per a totes les titulacions.

Informa: Sabín | Fotos: Trotafons

739-Trotafons-limpieza-canet-2

17 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres