El primer curs de gestió administrativa posa al dia a 15 veïnes del municipi

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, van visitar el passat 10 d'octubre al grup de 15 alumnes que realitzen el curs de 40 hores sobre gestió administrativa com a part de la Programació Formativa de l’esmentada àrea. Com va assenyalar l'edil, l'Espai Jove acull la primera edició en què s'imparteix aquesta matèria, que finalitzarà el pròxim 31 d'octubre.

El propòsit d'aquest programa és actualitzar la formació de les presents: totes les veïnes de Puçol que participen van ser entrevistades durant la selecció i compten amb una base prèvia de coneixement relacionat amb l'àmbit de l'administració.

L'edil Mar Mazo va apuntar que aquesta novetat és “una aposta important” en matèria didàctica: durant aquest mes, les assistents aprenen sobre el maneig “d’un programa molt complet que comprén temes com comptabilitat, facturació i pressupostos”, va enumerar.

Lola Sánchez, alcaldessa del municipi, va desitjar que l'alumnat “aprofite i aprenga durant aquesta oportunitat; i que servisca per a augmentar el currículum i trobar treball”. Tot i que es tracta d'un curs “llarg i intens”, segons va observar, l'alcaldessa va agrair la dedicació de les alumnes: “és un esforç que fem tant l'Ajuntament com vosaltres”, va apuntar.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

764-curso-administrativas-2

16 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres