Quinze veïns aprenen com es treballa en un centre comercial gràcies al curs de reposador caixer

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, van visitar dimarts passat 10 d'octubre a l'alumnat del curs de reposador caixer organitzat des del Programa Formatiu de l’esmentada àrea. El grup, format per 15 veïns del municipi, realitza 48 hores de teoria, però té ocasió de moure's en un escenari real durant 30 hores de pràctica en distintes grans superfícies com a part de la seua formació.

Aquest curs permet aprendre les funcions que es realitzen en un centre comercial, com l'atenció al client, el maneig del terminal d'un punt de venda o la prevenció de riscos laborals.

Mar va destacar l'alt percentatge d'inserció laboral que genera esta oferta formativa i va recordar a l'alumnat que “no s’ha de dir no a on us manen; tingueu bona actitud i no us compareu entre vosaltres”.

“L'edat no és un impediment, en el curs participa gent de totes les edats”, va assenyalar l'edil. L'alcaldessa Lola va fer insistència en la importància de tindre “ganes d'aprendre i treballar”, i va animar a “no decaure”.

A més, Lola va desitjar “que tot vaja molt bé” i va apuntar en referència a les pràctiques que, “tot i que tot siga puntual, si sou bons treballant, sempre vos ho tindran en compte”.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

763-Curso-reponedor-cajero-1

13 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres