El 13 d'octubre finalitza el termini d'inscripció per al festival de curts exprés de Puçol

T'atrevixes a escriure, rodar i editar un curt de 2 minuts en 36 hores? Tens l’oportunitat de guanyar uns premis de fins a 400 euros. No tots els dies tenim l'oportunitat de mostrar al món allò que la nostra creativitat ens permet construir. La secció Xpres del Festival de Curtmetratges XS Puçol et repta a gravar un micro metratge en un lloc recognoscible del poble i amb un màxim de dos minuts de duració.

Per afegir un poc de dificultat a l’assumpte, els curts s’hauran de gravar en un màxim de 36 hores, temps en el que s’haurà de desenvolupar tot el procés i, a més, pensar com incorporar a la història un objecte o motiu que l’organització indicarà al principi. Aquest element no serà necessàriament protagonista en el curtmetratge, però sí ha de tindre un cert pes. No patiu: Les neurones joves funcionen prou bé, així que segur que sabreu com eixir de tots els apurs.

La inscripció a aquesta secció, que forma part del festival de curtmetratges general, estarà oberta des del 18 de setembre fins al 13 d’octubre per a tot el públic. L’únic requisit es que, com a mínim, un integrant de cada grup ha de ser major d’edat.

Qui ha dit que el cine curt és la part «fàcil» del sèptim art? Més d’una vegada hem escoltat que les millors fragàncies es guarden en flascons xicotets i, sense la més mínima intenció de desprestigiar el cine convencional, una cosa és clara: Els curtmetratges són al cinema el que un conte a la literatura; unes peces d'incommensurable valor que concentren històries en estat pur.

Accepta el repte i demostra de què eres capaç!

Informa: Irene Mollà

05 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres