Ací pots consultar tota la programació cultural entorn del 9 d'octubre

Del 6 al 13 d'octubre, Puçol organitza la Setmana Cultural entorn del Dia dels Valencians que esta edició comptarà amb tres actuacions musicals, dos obres de teatre, l'entrega de premis Vila de Puçol i l'acte institucional que se celebra el matí del 9 d'octubre, en el que a més de les paraules de l'alcaldessa Lola Sánchez hi haurà un cercavila amb tabal, dolçaina, danses i cant d’estil.

Els actes comencen el divendres 6, a les 19.30 hores, en el Sindicat Agrícola, amb l'entrega de premis Vila de Puçol de pintura, literatura i poesia. Com a complement, l'actuació d'Oscar Briz. Ambdós esdeveniments amb entrada gratuïta.

El dissabte 7, a les 22.30 hores, Chefs, una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia a càrrec del grup Yllana. La venda anticipada d'entrades, a 5 euros, a partir del dijous 5, en la Casa de Cultura.

El diumenge 8, a les 12.30 hores, en la Casa de Cultura, la companyia local Teatre Buffo oferix La flauta màgica, espectacle de titelles basat en l'obra de Mozart. Entrada lliure.

El dilluns 9, la plaça Beato Ribera és el punt d'inici de l'acte institucional a les 12.30 hores: paraules de l'alcaldessa seguides d'una cercavila des de la plaça fins a l'avinguda València, amb l'actuació de tabal, dolçaina, danses i cant d’estil.

Eixa mateixa vesprada, actuació musical gratuïta en la Casa de Cultura: el grup Musicants presenta el seu espectacle Adsabara, compost per una fusió d'innovació i temes tradicionals.

Finalment, el divendres 13, a les 22.30 hores, concert gratuït del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol junt amb la Banda de Música d'Oleiros, a Galícia.

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

04 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres