Nové aniversari de la Residència de la Tercera Edat

Nové aniversari de la Residència de la Tercera Edat

 

Taller de pintura dels residents.

Ja fa nou anys que la Residència de la Tercera Edat va obrir les seues instal·lacions a Puçol. Durant este temps s'ha anat conformant un calendari d'activitats que compta amb gran acceptació per part dels residents. Entre estes hi ha dos que destaquen per damunt de totes: les falles i la setmana de celebració de l'aniversari de la residència.

Enguany els actes d'homenatge s'han avançat una setmana a la celebració de Sant Joan, que tradicionalment també són unes jornades festives per a la tercera edat a Puçol, com recordava l'alcalde, Josep Mª Iborra, durant la seua visita als residents: ''el personal assistit està en la residència i esta és la seua setmana de festes, per a la resta se celebra el 24 de juny el dinar de la tercera edat, en el qual enguany hi ha un miler d'inscrits, pel que anem a batre el rècord de participació d'este acte''.

A pesar de tot, la interacció entre la residència i els veïns del poble és contínua. Precisament enguany la tradicional visita del veí de més edat de la població, que es realitza el dia 24, abans del dinar de germandat, va traslladar la corporació i els representants dels distints clubs de jubilats a la residència, on es troba Fermina Merlo, la veïna homenatjada en esta edició.

Una setmana molt enfaenada la de Fermina i els seus companys de residència, ja que el dimarts 17 participaven en l'eixida al mercat, la missa i la presentació de la revista de la Residència de la Tercera Edat. El dimecres 18 les activitats de l'aniversari van ser una gymkhana, el taller de manualitats i l'actuació de grups de balls de Marion. Finalment, el dijous 19 es va organitzar un taller de pintura a l'oli i un campionat de jocs de taula, al costat de la visita de l'alcalde, els presidents dels tres clubs de jubilats de la població i distints membres de la corporació local.

''Totes elles són una mostra de les activitats recreatives organitzades per una residència que a més és centre de dia, a què acudixen sobretot veïns de la població que són atesos ací durant el matí i la vesprada, però van a dormir a les seues cases'' -recordava l'alcalde-. ''Amb este nou servei de la residència els nostres objectius respecte a la tercera edat estan pràcticament complits, només ens queda programar serveis en l'Espai Social de la Tercera Edat, encara que per a dotar d'equipaments al gimnàs, a la sala de rehabilitació o a la de teràpies hem de comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, que no ha invertit ni un euro encara en l'Espai Social, pel que ha hagut de ser el nostre Ajuntament el que ha corregut amb tots els gastos de la seua construcció i inaguració''.

Visita de la corporació durant l'aniversari.

25 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres