Article d'Esquerra Unida del mes d'agost: "Vacances"

Aquest és l'article d'Esquerra Unida d'agost, titulat Vacances. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Quan este article es publique en el Notícies de Puçol, els més afortunats de nosaltres ja haurem tornat de vacances, per descomptat no la presidenta de la Comunitat de Madrid, que preferix que siguen voluntàries (no sabem si voluntàries del treballador l'agafar-les o voluntàries l'empresari donar-les).

Haurem parlat també de la conflictivitat que s'està començant a donar en alguns sectors degut a les condicions laborals, per exemple en l'aeroport del Prat, els treballadors d'una contracta d'AENA estan defenent els seus drets, les seues hores de descans i la seua retribució.

Hauran passat també els numerets a què ens tenen acostumats l'oposició en l'Ajuntament, Citizens on fire volent donar medalles a tot crist i els xics i xiques POP que volen que ens botem la llei cobrant més plens de la que toca. Suposem que voldran augmentar els seus ingressos per a anar-se'n de vacances, no ho entenem (veure paràgraf primer).

I haurem parlat molt de Mèxic, Guatemala, Hondures, El Salvador, Belize, Nicaragua, Costa Rica, Panamà, República Dominicana, Colòmbia, Equador, Perú, Brasil, Bolívia, Paraguai, Uruguai, Xile i Argentina. Ui no!! Haurem parlat NOMÉS de Veneçuela, que en els altres països tot és perfecte. Serà possible que només parlem de Veneçuela perquè és la que té les majors reserves de petroli i d'or d'Amèrica Llatina i no és un govern titella? Teoria de la conspiració?

Quan este article es publique esperem des d'ESQUERRA UNIDA que el nombre més gran de treballadors possible hagen pogut disfrutar de les seues vacances per a descansar i recuperar forces de cara al nou període.

Des d'Esquerra Unida Puçol, volem felicitar el nostre company i veí Joaquín Navarro, històric dirigent del sindicat Comissions Obreres, que ha rebut la Medalla d'Or al Mèrit en el Treball per la seua «vida dedicada a la lluita pels drets dels treballadors». En 1977 va impulsar la primera vaga del transport de viatgers. A més, a València es va ocupar de negociar la municipalització de l'Empresa Municipal de Transports.

Estes van ser les seues paraules a l'arreplegar la medalla: «Este reconeixement no ho entenc com a personal, sinó als treballadors i treballadores que, amb la seua lluita, van fer possible la democràcia i els drets socials al nostre país».

SEMPRE AMB LA CLASSE TREBALLADORA!

“L'art del descans és una part de l'art de treballar” (John Steinbeck).

Salut i República

Una opinió d'Esquerra Unida 

30 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres