L'Ampli celebra el seu XX aniversari a la vora del mar

Dissabte passat 19 d'agost, la platja de Puçol va acollir el concert del 20é aniversari de l'associació musicocultural i juvenil Ampli, on van actuar 5 grups locals i una banda invitada. Aquella nit, van sonar melodies que van anar des del rock al metall, passant pel jazz, en la qual els assistents van disfrutar d'un bon estona… que es va prolongar fins més enllà de les 3 del matí!

 La vetlada va començar cap a les 7 de la vesprada, i “l'última banda de la primera part de l'espectacle quasi empalma amb el primer grup que tocaria a la nit, després del descans”, va relatar el president de l'Ampli, Fernando Moreno. “La celebració es va allargar fins a les 4 del matí”, va afegir.

A la vesprada, els grups locals Más que vintages, Soul bandidos i Jamaleònics van interpretar la seua música. La banda invitada Inflexión, del Port de Sagunt, va iniciar les actuacions de la nit, i el van seguir els conjunts Sentencia i No Kreo, de Puçol.

“El concert va ser un èxit”, va declarar. Els membres de l'associació van estar “molt satisfets amb el nivell d'assistència i, a més, la gent que va anar s'ho va passar de puta mare”, va recalcar Fernando.

El president va indicar que es va tractar de “un esdeveniment molt controlat en el que no va haver-hi disturbis ni mals rotllos”, va assenyalar. “Vam estar tranquilets, sense mogudes”, va afegir. L'organitzador també va observar que, a pesar de la presència de turistes francesos, alemanys i anglesos, l'idioma no va ser una barrera per disfrutar de l'aniversari.

“És molt més segur realitzar un concert amb assistents habituals de l'Ampli, que solen ser adults acompanyats de família, xiquets inclosos; que una discomòbil, que en general sol ser gent molt jove que es posa molt cega i que no té la mateixa implicació”, va declarar el president.

Fernando va recordar a les famílies amb xiquets que van assistir, i com alguns dels més xicotets portaven camisetes de l'associació. Per a tots aquells que vullguen aconseguir aquesta samarreta, el president va anunciar que, durant el concert de l'1 de setembre que l'associació oferirà a la plaça del País Valencià després del pregó de les nostres festes, també hi haurà camisetes de l'aniversari de l'Ampli disponibles.

El dia 1 de setembre, a partir de mitjanit, continua ballant al ritme de rock durant el #festotmagic que t'espera en les nostres festes!

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

637-concierto-jamaleonics

25 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres