Set mesos d'experiència laboral a l'Ajuntament gràcies al Fons Social Europeu

L'Ajuntament de Puçol ha contractat 3 veïns de Puçol gràcies a dos subvencions destinades a menors de 30 anys i aturats, ambdues cofinançades pel Fons Social Europeu. Durant 7 mesos, exerciran de tècnic superior en administració, advocat i peó d'obra pública, i donaran suport als seus respectius departaments.

El programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens qualificades per entitats locals (EMCUJU) permet la contractació d'un tècnic superior en administració.

D'altra banda, el programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per entitats locals (EMPUJU) s'encarrega de proporcionar les places d'advocat i peó d'obra.

Aquestes subvencions s'atorguen a veïns del municipi que han acabat els estudis recentment i que encara no compten amb experiència laboral en la seua titulació”, apunta l'alcaldessa Lola Sánchez. “No hi ha dubte que les seues vivències durant set mesos en l'ajuntament els permetran augmentar el seu currículum”.

Més informació:
Dirección General de Empleo, Asuntos Sociales e Igualdad de Oportunidades de la Comisión Europea
http://ec.europa.eu/social/home.jsp?langId=es
UAFSE, Ministerio de Empleo y Seguridad Social
http://www.empleo.gob.es/uafse

 

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sergio Maestro 

22 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres