Protecció Civil de Puçol inicia una campanya per unes festes lliures d'assetjament sexual i amb un consum responsable d'alcohol

Per a assegurar-se de què tots els veïns de Puçol disfruten d'unes festes màgiques, Protecció Civil ha posat en marxa una campanya destinada a la prevenció del consum d'alcohol i l'assetjament sexual. L'objectiu d'aquesta actuació és conscienciar les famílies i que la ciutadania siga conscient de situacions en què es produïsca violència de gènere.

La campanya de Protecció Civil contra la violència de gènere segueix l'exemple de grans ciutats com Madrid. Es tracta d'un tema que volien tractar i han apuntat que, a Puçol, també es pot donar el cas: “l'assetjament sexual és un problema que no és molt visible, però està ací i molta gent no se n’adona”.

Han volgut deixar clar que #noesno, tant en festes com fora d'elles, i han emprat un hashtag que pot usar-se en xarxes socials. “Quan més gent s'uneix, és més fàcil fer qualsevol cosa”, han agregat.

A més, des de Protecció Civil realitzen cada any de 50 atencions relacionades amb el consum de beguda, raó per la qual han centrat part de la seua campanya en el combat contra l'excés d'alcohol.

Han apel·lat a la moderació i han mostrat la seua preocupació pel creixent nombre de menors que, cada vegada més joves, s'excedeixen amb la beguda. Així mateix, pretenen que els pares prenguen consciència d’aquest assumpte; ja que no hi ha res millor que la prevenció per evitar situacions desagradables.

En definitiva, Protecció Civil i el regidor de l'àrea, Juan Miguel Bayarri Moreno, animen a la responsabilitat i al consum d'alcohol moderat, i advoquen per les relacions sanes perquè els veïns de Puçol només es preocupen de viure un #festotmagic.

Informa: Nicolás D'Opazo | Disseny cartell: Protecció Civil

616-Protección-civil-1

11 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres