Sofía Zanón aconsegueix la tercera posició en cércol i es classifica quarta en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica

El Campionat d'Espanya individual de Gimnàstica Rítmica es va celebrar en el pavelló esportiu Font de Sant Lluís de València els dies 23, 24 i 25 de juny. La gimnasta Sofía Zanón, veïna de Puçol, va deixar empremta amb una intervenció que la va fer mereixedora de la tercera posició en la fase amb cércol i de la quarta posició en la classificació general de Primera Categoria.

Amb una nota de 14.717, Sofía va aconseguir el tercer lloc en la classificació de Primera Categoria de cércol com a membre de l'equip Almara de Burjassot. La jove va rebre formació en el Club de Gimnàstica Rítmica Puçol, i entrena des de l'any 2015 en la seua agrupació actual; cosa que li va permetre fer un salt qualitatiu a nivell de competició.

La gimnasta va quedar en quart lloc en la classificació del Campionat d'Espanya individual, en Primera Categoria. Un nou èxit en el ja extens currículum de Sofía.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Campionat d'Espanya individual de Gimnàstica Rítmica 

03 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres