Des d'aquest estiu, els dilluns són el dia de recollida de mobles i efectes a Puçol

El dia de recollida d'efectes i mobles ha canviat: des de juny, el dilluns és el dia triat per retirar-los de les cases amb l'objectiu de “facilitar el treball als veïns que decideixen desfer-se d'ells, ja que habitualment empren en aquesta tasca els dies lliures del cap de setmana”, ha assenyalat Ana Gómez, regidora de Residus Sòlids. Per aprofitar aquest servei, els veïns de Puçol hauran de cridar a l'Ajuntament abans de les 12 hores del divendres i depositar els objectes únicament el diumenge a la nit. 

“Des de la Regidoria de Residus Sòlids hem realitzat una campanya informativa que comprén la web de l'Ajuntament i el periòdic, així com els cartells que apareixen en els contenidors marrons”, ha explicat Ana.

Els veïns hauran de cridar al 961 421 303 abans de les 12 hores del divendres de la setmana en què vulguen que retiren els seus efectes, ja que és necessari donar un avís a l'Ajuntament. Quan arribe el diumenge a la nit, hauran de traure'ls i col·locar-los junt amb els contenidors més pròxims. El camió corresponent arreplegarà els objectes el dilluns al matí.

Amb aquest canvi, “evitem trastos en els carrers durant la setmana”, ha apuntat l'edil. L'ordenança municipal de neteja i recollida de residus estableix sancions de 300 a 600 euros en el cas que no es complisquen els procediments assenyalats.

Informa: Nicolás D'Opazo | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Gabriel Castelló 

01 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres