L'Escola d’Estiu de Puçol finalitza entre playbacks i jocs a l'aire lliure

L'Escola d’Estiu de Puçol va finalitzar el passat 31 de juliol amb una festa en què els cursos de primària van disfrutar d'uns playbacks i, en infantil, no van faltar jocs d'aigua i a l'aire lliure. Els 350 xiquets i xiquetes que van participar durant tot el mes van acabar ajuntant-se en el col·legi La Milotxa, on els van repartir polos. Les excursions i els tallers de risoteràpia, cuina i teatre es troben entre les activitats que més èxit han tingut.

“Estic molt contenta pel salt de qualitat i de quantitat que ha suposat l'Escola d’Estiu enguany”, ha assenyalat Mar Mazo, regidora de Benestar Social. El grup infantil ha notat un canvi major a la seua programació en comparació amb altres anys: mentre que, anteriorment, no eixien de l'Escola, en aquesta ocasió “han tingut dues excursions fora de Puçol sense cost extra per als pares, i moltes eixides pel poble” en què han anat a llocs com el cine o la ludoteca.

Les enquestes de valoració indiquen que tant a l'alumnat d'infantil com de primària els ha agradat especialment les esmentades excursions i les eixides al municipi, així com les activitats que s'han fet en els centres. Entre elles, es troben els tallers de risoteràpia i cuina, teatre, circ i pinball.

Gran part de les persones enquestades han destacat l'ambientació i els nombrosos jocs d'aigua que s'han dut a terme al llarg del mes. Així mateix, “en primària també se trobaven a faltar més activitats i tallers, i la valoració que han rebut és més que satisfactòria”.

La regidora ha pres nota dels suggeriments i enquestes que pares i mares han realitzat per poder valorar-les i tindre-les en compte en la mesura que siga possible amb l'objectiu de millorar. També ha agraït el treball que ha realitzat Laura Romeu, tècnica de Benestar Social responsable d'aquest servei, i el Grupo Tot, l'empresa responsable d'oferir-lo. A més, ha destacat la responsabilitat d'Aitor i María, coordinadors d'infantil i primària, i la labor de “tots i totes els monitors i monitores que han fet possible que els nostres menors hagen passat dies molt agradables i amb moltíssima diversió, que era l'objectiu principal”.

La regidoria està plantejant-se per a l'any que ve la incorporació “d'una escola matinera que puga donar servei a aquelles famílies que treballen”, ha explicat Mar. L'enquesta que es va entregar als pares va incloure una pregunta al respecte per  determinar l'abast positiu que suposaria afegir esta mesura en la pròxima edició de l'Escola d’Estiu i “segons la resposta que ens han donat, pareix que tindria bona acollida”. “Si no hi ha cap problema, serà probable que, amb un cost extra, incorporem aquest servei a les famílies que ho necessiten”.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Gabriel Castelló

fotos face

604-fin-escola-estiu-2

01 Agost 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres