Article d’Ara Puçol del mes de juliol: “Daniel López, “Dani”, ens deixa com a regidor del nostre ajuntament”

Este és l'article d’Ara Puçol de juliol, titulat Daniel López, “Dani”, ens deixa com a regidor del nostre ajuntament. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Què us podem dir del company Dani que no tothom sàpiga? És d'aquelles rares persones que viuen com pensen, donant així exemple d'honestedat i integritat.

Des de sempre ha estat una persona conseqüent amb les seves idees llibertàries, reflectint tant en les plataformes de lluita social, com en l'Agrupació Electoral "Ara Puçol", com en les seves relacions, mirant de compartir tot el que posseïa, tant els seus amplis coneixements, com la seva gran capacitat de treball, com (el que és més infreqüent) la seva disponibilitat monetària. Ara, després de dos anys de treball a l'Ajuntament, deixa pas perquè siga una altra persona qui continuï la seva lluita.

Referint-nos al tema "pecuniari", que sempre resulta molt delicat, cal recalcar que, tot i que abans ja ho feia en un nivell diferent, des que va entrar com a regidor, el 100 % dels emoluments, rebuts per acudir a plens, comissions i la resta activitats com a regidor, els va dedicar, per iniciativa pròpia i sense que ningú li ho demanés, a fins socials. I ho va fer bé en aquestes plataformes, bé per l'Agrupació Electoral Ara Puçol o bé directament per a persones que ho necessitaven peremptòriament. Amb aquestes aportacions s'han estat finançant concretament actes com les Jornades Cooperativistes, repetides en diverses anualitats, la Jornada de Bicidiversitat, la Plataforma d'Autoajuda Pásalo i tantes i tantes activitats de l'àmbit social local que, sense aquestes ajudes, difícilment s'haurien pogut dur a terme.

Ara, per decisió pròpia, ha decidit fer un pas al costat perquè siga una altra persona qui ocupi el seu lloc al consistori. Així, havent deixat el llistó molt alt, manté la ferma promesa de seguir treballant, recolzant i aportant tota la seva experiència recollida en aquests dos anys que segur li serà de gran ajuda per seguir lluitant a nivell local pel canvi social; una idea que ens va treure de casa i que ha motivat l'existència d 'Ara Puçol des de fa ja gairebé tres anys.

Aquesta agrupació electoral ha tingut sempre com a base per al seu funcionament l'assemblearisme. Així, davant la renúncia de Dani, va prendre la decisió d'elevar a l'assemblea la consulta sobre qui hauria de substituir-lo, no considerant l’ordre legal de la llista amb la qual Ara Puçol es va presentar a les passades eleccions municipals, i com des del seu origen la totalitat dels seus integrants tenien signada la renúncia a favor de l'assemblea, es va optar per consens que la persona més adequada per ocupar el seu lloc seria el company José Vicente Agustí "Chevi", al que li oferim tot el nostre suport. Amb això i amb les seues grans qualitats, tenim la seguretat que farà un gran paper com a regidor del nostre estimat municipi.

Una opinió d’Ara Puçol

26 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres