Article de Pavalur del mes de juliol: “Les urbanitzacions clamen davant de la indiferència dels nostres governants”

Este és l'article de Pavalur de juliol, titulat Les urbanitzacions clamen davant de la indiferència dels nostres governants. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Davant de la notícia que una nova XARXA DE VIES CICLOPEATONALES enllaçaran nuclis urbans, urbanitzacions i polígons industrials de l'Horta, tot feia pensar que els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions veurien eliminat per sempre el greuge de viure en un poble premiat per la mobilitat sostenible i, no obstant, comptar amb uns accessos tercermundistes.

Però no és així. Una vegada més, PUÇOL NINGUNEA A LES URBANITZACIONS, i deixa els seus veïns fora d'esta nova xarxa.

Fa ja tres anys de la inauguració de la passarel·la sobre la V-21 que unia el nucli urbà i la platja de Puçol amb seguretat. Va quedar clar que els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions estaven exclosos d'eixa necessària seguretat en els seus accessos al nucli urbà.

De la mateixa manera, va quedar clar que era necessària una urgent actuació sobre el Camí Mangraners, semblant a la realitzada en el tram Casc urbà-platja, però entre el nucli urbà i les urbanitzacions.

PAVALUR pren una vegada més este objectiu com prioritari i exigirà l'elaboració urgent d'un projecte d'actuació, o en cas contrari deixarà de ser el garant de l'estabilitat en este nou Govern Municipal.

Una opinió de Pavalur

26 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres