Comença el nou curs amb un bon sabor de boca en la VII Ruta de la Tapa Vila de Puçol

La Ruta de la Tapa tornarà el pròxim 1 de setembre amb una VII edició que portarà incorporada en major grau una novetat que va triomfar l'any passat: per facilitar les visites en família als locals que participen, tretze d'estos establiments tindran preparada una tapa infantil per als més menuts. Fins al dia 10 d'aqueix mateix mes, els veïns de Puçol podran donar la benvinguda al nou curs alhora que disfruten de la gastronomia del municipi… i els carrers s'omplin durant la setmana de festes!

Els 40 comerços que participen posaran a disposició dels seus visitants, per 2,20 euros, una tapa més cervesa, refresc, aigua o vi de la casa. Com és habitual, el “socarrat” situat a la façana identificarà aquests llocs, de manera que cap passarà desapercebut.

Els clients tindran a la seua disposició “passaports ruters” en els locals que formen part de la ruta. Aquests cartons amb 6 espais buits serviran per a emetre el vot i hauran de segellar-se en altres tants establiments per justificar que s'ha provat una tapa en cada comerç, amb un màxim de 10 “passaports ruters” per persona.

Una vegada s'òmpliga aquest cartó amb les 6 visites, els veïns que participen podran introduir les seues dades en el mateix i depositar-lo en les urnes de qualsevol establiment adherit a la ruta.

Amb aquesta acció, no sols votaran per la tapa que consideren més saborosa, sinó que participaran en un sorteig de regals que es realitzarà a la seu de l'Agrupació de Penyes el 15 de setembre a les 20 hores. Els guanyadors seran informats immediatament i rebran els regals durant les festes de l'Agrupació.

La campanya de la VII Ruta de la Tapa de la Vila de Puçol l'ha realitzada, com altres vegades, el Departament de Comunicació de l'Ajuntament; aquesta vegada, amb la col·laboració d'alguns dels locals que van participar l'any passat i que, com llavors, continuen formant part d’aquest festival de sabors.

Informa: Nicolás D'Opazo | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

logo pdfFullet VII Ruta de la Tapa Vila de Puçol

599-Ruta-tapa-3

26 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres