Article d'Esquerra Unida del mes de juliol: “Quant pitjor millor per a tots i quant pitjor per a tots millor, millor per a mi el seu benefici polític”

Este és l'article d'Esquerra Unida de juliol, titulat Quant pitjor millor per a tots i quant pitjor per a tots millor, millor per a mi el seu benefici polític. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ja han passat dos anys de canvis en algunes institucions en què participa Esquerra Unida i no hem patit una hecatombe comunista que ens ha aniquilat a tots. I és que som sentiments i tenim sers humans.

Aspirem des de la nostra humilitat a buscar les millors solucions als problemes, i és que un got és un got i un plat és un plat. Creiem que una altra societat és possible.

Altres concorren a les eleccions “dopats” amb més fons de què els correspondria, tenen uns mitjans de comunicació afins que els proporcionen una publicitat i un atac als altres que nosaltres no tenim, per a després quan hi ha problemes que afecten els de sempre no prendre cap decisió, fet que també és prendre una decisió.

I és que Espanya és una gran nació i els espanyols molt espanyols i molts espanyols i, a pesar que és very difficult tot açò, aspirem a continuar representant els ciutadans d'esquerra, als treballadors, a qui l'eixida de la crisi encara no els ha arribat.

I quan hàgem superat esta nova crisi del model neoliberal (vindran més periòdicament), no ens oblidem de qui és qui ha pagat esta: no és la banca (ja no recuperarem 60.600 milions d'euros dels rescats, o siga 1.300€ per habitant), tampoc els defraudadors segons per una amnistia inconstitucional, ni molts dels dirigents del PP, ni les grans fortunes.

Recordem-nos quan anem novament a les urnes de les reformes laborals, la no pujada de pensions, la pujada d'impostos, el castic a la gestió dels ajuntaments, les amnisties fiscals inconstitucionals, que som els valencians dels últims en inversions de l'Estat, la persecució de la memòria republicana...

Per cert, felicitats al representant de Ciutadans en la corporació per ser un republicà-monàrquic,  depenent suposem del dia o de si està en Noruega o en el Congo.

Però tranquils que l'últim any de legislatura segur que hi ha una baixada d'impostos a manera de propaganda electoral i del seu benefici polític.

Si no esteu previnguts davant dels mitjans de comunicació

vos faran amar l'opressor i odiar l'oprimit

Malcom X

Una opinió d'Esquerra Unida

25 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres