Article del PSOE del mes de juliol: “Mentida repetida mil vegades no és una veritat”

Este és l'article del PSOE de juliol, titulat Mentida repetida mil vegades no és una veritat. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Pel fet que una mentida es repetisca mil vegades, no es convertix en veritat: tan sols per al que el conta, que s'auto complau pensat que, com ell, ningú. Ningú fa les coses com aquell que mentix per a autojustificar-se i, sincerament, no hi ha res més humil que assumir que a vegades es falla, que no es fa tot com un de bé crida als quatre vents i, si es vol fer així, que almenys no pose pel mig als altres.

Una cosa que pareix de sentit comú moltes vegades s'aparta a un costat pel mer fet que calumniar és més fàcil que constatar, i dir és més fàcil que fer. Però, sobretot, perquè adonar-se que el que va poder ser i no va ser només passa per demanar perdó, i ja els assegurem que el PP no està per la labor. No es tracta ja de demanar perdó pel que han fet o han deixat de fer, sinó per ficar-nos en el mateix sac a tots els que hem arribat a la política municipal per a treballar.

Fa ja dos anys que els socialistes ens vam comprometre a treballar per fer del nostre poble una cosa tan senzilla d'explicar com “un poble millor”; una senzilla tasca que només es fa GESTIONANT i treballant per a invertir a millorar, des d'infraestructures fins als nostres serveis públics. Perquè bé, pareix que la inversió de més d'1'5 milions d'euros en tan sols dos anys no ha sigut prou per a l'oposició.

No passa res, que es calmen. Encara queden dos anys més; dos anys on el compromís ja no sols és de part dels socialistes. El propi President de la Generalitat ens ha fet arribar la seua verdadera intenció d'invertir en el nostre poble, i eixa ha sigut la tasca de la nostra alcaldessa i de la regidora d'Urbanisme: anar a treballar per Puçol, parlar amb el President i dir-li que Puçol es mereix més, molt més. Per això li hem demanat arreglar el Camí de l'Assegador i fer-ho transitable i segur, en cooperació amb la rotonda que obrirà la ronda de Mercé Rodoreda a l'antiga N-340, a més d'una llançadora al metro de Rafelbunyol. Tot açò, per no parlar dels dos barris que es van a asfaltar durant el mes de juliol, o dels camins de servei de la V-21. En fi, tot el que el PP descriu com zero inversions per part d'este equip de govern.

Substancial és la diferència entre reunir-se amb l'actual president, Ximo Puig, a reunir-se amb un president de Diputació ara imputat per corrupció: queda molt bé per a la foto, però Puçol es va quedar, com es diu, esperant assentat per a no rebre res. Que cada un jutge per a què va arribar a la política.

Una opinió del Grup municipal socialista

25 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres