Disfruta d'un passeig entre mar i muntanya… Sobre rodes!

Què millor que passejar a l'estiu sentint la brisa marina o la tranquil·litat de la muntanya? Fer-ho pedalejant, sobre dues rodes i de forma gratuïta. El servei de préstec de bicicletes Puçol Bici et facilita, durant juliol i agost, una nova forma d'apreciar els paisatges naturals que envolten el nostre poble. És una activitat per a totes les edats que, a més de saludable, pot resultar divertida, relaxant o, per què no, ambdues.

El préstec de bicicletes, disponible des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost, es realitza en l'Espai Voramar, oficina de turisme situada en l'Avinguda Mediterrani de la Platja de Puçol. L'horari és del dilluns a dissabte, des de les 10 hores fins a les 14 hores, i des de les 17 hores fins a les 20 hores. Els diumenges i els festius el servici pot utilitzar-se tan sols durant l'horari de matins.

Aquelles persones que desitgen conéixer els paisatges naturals pròxims en més profunditat poden sol·licitar en l'oficina de turisme mapes de la zona i informació sobre les rutes més atractives i accessibles per a passejar amb la bicicleta. Entre elles, destaquen algunes rutes per la Marjal del Moro, la platja de Puçol, la Via Verda, la Via Augusta… Inclús és possible descobrir sendes d'altres comarques com Camp de Morvedre.

Per a utilitzar una bicicleta per a cicloturisme és necessari aportar el DNI i una targeta de crèdit sobre la qual es retindran els 50 € de fiança fins a tornar-la en perfecte estat. Els menors de 14 anys, a més, hauran d'anar acompanyats per son pare, mare o tutor, o bé entregar una autorització del mateix. En cas de ruptura, desperfecte, pèrdua o robatori de la bicicleta, el responsable no recuperarà la fiança. Perquè açò no ocórrega i poder disfrutar d'un servici gratuït, s'hauran de respectar les normes de tràfic, aparcar amb cadenat en zones adequades i, en general, fer una conducció vial responsable.

La intenció del servici, posat en marxa des de l'any passat, és “oferir a tots els veïns una opció de mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient perquè, a més, es puga disfrutar de l'orografia de Puçol”, segons assegura Juanjo Manzaneque, regidor de Mobilitat i Turisme.

Informa: Irene Mollá | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

595-Puçol-bici-3

21 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres