L'alcaldessa de Puçol visita als alumnes participants al programa d'estiu de l'American School of Valencia

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, va entregar el dimarts 18 de juliol les beques del programa d'estiu de l'American School of Valencia. Acompanyada per la regidora d'educació Mery Cortell, l'alcaldessa va assistir a una de les reunions setmanals en què els alumnes mostren allò que aprenen en el campus. Al final d'esta activitat, els nou xiquets becats en 2017 van rebre un diploma acreditatiu. 

El programa de beques de la Fundació American School of València sorgix de la col·laboració entre la fundació, l'Ajuntament de Puçol i el propi col·legi. Està dirigit a xiquets d'entre 6 i 12 anys residents a Puçol que desitgen assistir al programa d'estiu del centre un curs d'immersió en anglés que combina aprenentatge en l'aula, activitats lúdiques, esports i excursions. L'Ajuntament realitza la convocatòria i baremació dels candidats i la Fundació ASV sufraga la inscripció dels alumnes seleccionats. En l'edició de 2017, nou xiquets del cicle de Primària han rebut beca per a participar en este programa durant la segona quinzena de juliol.

A l'acabar l'acte d'entrega de beques, el director de l'ASV, Michael L. Smith, va guiar l'alcaldessa i la regidor per les instal·lacions del col·legi. L'equip de coordinació del programa d'estiu va explicar com s'organitza esta activitat, en la qual participen 700 xiquets, i el director del centre va descriure com el programa de beques està alineat amb els objectius de la Fundació ASV —promoure l'educació multiligüe i pluricultural— i de quina manera la comunitat escolar contribuïx a la recollida de fons a través de diferents esdeveniments i oportunitats de voluntariat.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

593-Visita-alcaldesa-asv-1

20 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres