Excel.lents resultats dels alumnes de l'American School of Valencia en l'accés a la universitat i en les proves MAP

American School of València va finalitzar el curs 2016-2017 amb la Faculty Work Week o setmana de treball del professorat, on es van publicar els resultats dels seus alumnes en les proves d'accés a la universitat. Els graduats de l'ASV han obtingut unes notes excel·lents i la mitjana del grup ha sigut de 8.37 punts sobre 10. Es tracta de la nota més alta obtinguda en la història del centre, només seguida de prop pel 8.20 de la promoció de 2014.

Les proves d'accés a la universitat espanyola organitzades per la UNED han inclòs enguany nous paràmetres i condicions per als col·legis internacionals. Estos canvis van ser anunciats al gener de 2017, un fet que va obligar tant al professorat de grau 12 com als alumnes a treballar de valent per a adaptar-se al nou format dels exàmens. La resta de membres de la promoció 2017 de l'ASV han cursat el programa del Batxillerat Internacional, que té els seus propis exàmens independents i idèntics en tots els països. Els seus resultats es coneixeran a mitjan juliol.

L'accés a la universitat no és l'únic examen extern realitzat pels alumnes de l'ASV. Les classes de 3r a 10é grau (4t de l'ESO) participen dues vegades a l'any en les proves MAP (Measures of Academic Performance) que indiquen el nivell dels estudiants en matemàtiques i comprensió lectora en anglés. En conjunt, els resultats de l'ASV tornen a estar molt per damunt de les mitjanes internacionals.

MAP és un examen realitzat per ordinador que adapta la seua dificultat a l'actuació de l'alumne a mesura que este respon preguntes. Cada any, més de 10 milions d'estudiants en més de 23.000 escoles de 140 països recorren a esta convocatòria com a prova d'avaluació externa i objectiva per a conéixer el creixement de l'alumnat en matèries clau. Els informes individuals són, a més, una ferramenta útil per a l'atenció individualitzada a l'alumne.

Informa i fotos: Carlos Minuesa | American School of València

14 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres