Fins al 8 d'agost, oberta la inscripció per a la carrera popular en la platja “Puçol corre pel Sàhara”

Per primera vegada, ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món) organitza una carrera popular a l'estiu en la platja: serà el divendres 11 d'agost a les 20 hores, constarà de dos proves, una marxa per a tota la família i una carrera, ambdós per la platja, l'horta i el passeig marítim de Puçol. Les inscripcions estan obertes fins al dimarts 8 d'agost en el pub Mandràgora (vesprades i nits) i a través de la web de la carrera.

Amés del torneig de futbol solidari, que organitzem des de fa onze anys, ara ens hem proposat una carrera per a tots, en què puguen participar tant els corredors com un públic més familiar, d'ací que hàgem plantejat dos proves el mateix dia: una marxa de 4,5 quilòmetres i una carrera de 6,5 quilòmetres, ambdós l'11 d'agost a poqueta nit”, apunta Baba Abdalahi, membre d'ASOM, l'associació organitzadora de l'esdeveniment.

Encara que varia la distància final, el recorregut d'ambdues proves partix de la plaça Rosa dels Vents i recorre la vereda Mangraners, Brosquills, Assegadors, Estany i el passeig Marítim, per a finalitzar en el punt de partida, la Rosa dels Vents.

La inscripció té un preu de 6 euros i a canvi tots els participants rebran una camiseta de l'esdeveniment i algun detall, inclosos els premis per als guanyadors.

El termini límit per a inscriure's de forma presencial en Mandràgora (platja de Puçol) o a través d'Internet finalitza el 8 d'agost.

La recaptació està destinada a ajudar als campaments de refugiats en el desert del Sàhara i es distribuirà en projectes de sanitat, cooperació, joventut i esport, com ja ve fent ASOM a través d'altres propostes solidàries, com el torneig de futbol 7 o les caravanes per la pau.

El divendres 11 d'agost, Puçol corre pel Sàhara… no et quedes parat.

Inscripcions: http://www.tdpevents.es/solidariapueblosaharauipucol/

Más informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. | 686 863 960 | Facebook de la prova

Informa: Sabín | Disseny cartell: Gabriel Castelló 

541-baba-abdalaci

10 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres