El nou conveni amb Carrefour aposta per la inserció laboral dels veïns de Puçol

L'alcaldessa Lola Sánchez, en nom de l'Ajuntament de Puçol, i representants de la cadena de centres comercials Carrefour han firmat un conveni de col·laboració perquè, per primera vegada, els participants en els cursos de frescos organitzats des de l'Àrea de la Dona de la Regidoria de Benestar Social puguen realitzar la seua formació pràctica en aquests hipermercats.

En total, 11 alumnes experimentaran el dilluns 11 de juliol la seua primera presa de contacte amb departaments de xarcuteria, forn o pescateria, entre altres, després d'haver rebut la preparació necessària en edificis municipals. “L'actitud dels estudiants, de diferents edats i gènere, és molt bona”, ha destacat l'edil Mar Mazo.

Aquest curs se suma a col·laboracions anteriors, en què veïns de Puçol van tenir oportunitat d'exercir com reponedors caixers d'aquesta gran superfície. L'actuació va ser un èxit, ja que tots els participants van obtenir una proposta de treball quan va acabar la seua formació pràctica.

“Apostem per aquesta classe de cursos per la seua alta possibilitat d'inserció en el món laboral”, ha afegit la regidora. A més, ha subratllat la importància de “continuar l'aprenentatge perquè l'alumnat conega millor la seua professió”.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

584-convenio-con-carrefour-1

07 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres