Comença el Torneig de futbol 7 Solidari amb el Sàhara amb bon ambient i molts gols

Ahir dilluns, el camp municipal José Claramunt va ser l'escenari de la primera jornada de futbol 7 del Torneig Solidari amb el Sàhara organitzat per l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM). Bon ambient en les grades, millor encara en el camp, on hi havia ganes de jugar, i molta calor en els partits de les 19.30 hores, encara que un temps excel·lent per a jugar al futbol a les 20.30 i 21.30 hores.

A nivell estrictament esportiu, la jornada va oferir les primeres golejades i també algun encontre emocionant fins a l'últim minut (amb un empat a tres en el partit més atractiu de la vesprada), però sempre amb gols, bon futbol i, sobretot, esportivitat entre els jugadors i el públic.

Fins al dilluns 10 de juliol, totes les vesprades els partits de la lligueta entre els 18 equips participants. De l'11 al 14, les eliminatòries i la gran final. Sempre a partir de les 19.30 hores.

Tots aquells interessats a seguir dia a dia els resultats, classificacions i fotos de les distintes encontres poden fer-ho a través del Facebook del torneig organitzat per ASOM.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

575-torneo-sahara-4

04 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres