Manuel Coloma i el Club de Pesca Puçol vencen en el concurs de pesca d'Alboraya

El Club de Pesca Puçol comença un mes de juliol ple de cites en distintes poblacions valencianes i ho fa amb el primer lloc individual i per equips en el 2n concurs Mestres del Carro Valencià, celebrat en Port Saplaya, Alboraya, diumenge passat, 2 de juliol. Les pròximes cites del club local inclouen Puçol i Bellús.

Per segon any consecutiu, les aigües de Port Saplaya han acollit el concurs de Mestres del Carro Valencià, organitzat pel Club de Pesca Esportiva Alboraya en col·laboració amb l'ajuntament de la localitat.

En la prova, celebrada al llarg del matí del diumenge, van participar 34 pescadors corresponents a 11 equips i és la primera vegada que el Club de Pesca Puçol acudix a esta cita.

Vam anar allí amb un equip format per Raúl Coloma, Francisco Cabello i Manuel Coloma i els resultats no han pogut ser millors: primer premi individual i també per equips”, explica el mateix Manuel Coloma, guanyador individual de la prova. “És un bon inici d'un mes amb gran activitat, perquè el dia 15 celebrem el torneig social de pesca a Puçol, el dia 22 el trofeu Vila de Puçol i, per a finalitzar, el dia 30 estarem en l'Agua Dulce Cebador que se celebra a Bellús”.

Un bon inici per a un club acostumat a comptar amb els seus components en el podi de la major part de les proves i amb algun dels seus membres en les distintes seleccions valencianes.

Informa: Sabín | Fotos: Club de Pesca Puçol

fotos face

566-club-pesca-campeon-2

04 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres