L'Escola d’Estiu de Puçol innova amb activitats de cuina, teatre i moltes excursions

L'Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Puçol obri les seues portes el 3 de juliol als 350 alumnes d'infantil i primària que, fins al dia 31, podran disfrutar de nombroses activitats, com visites a la piscina o una gymkhana esportiva. Entre les novetats d'enguany “s'inclou un taller de cuina i una actuació de teatre”, assenyala Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

Durant esta edició es realitzaran més excursions, tant dins com fora del municipi. De fet, el grup d'infantil viatjarà a la Pineda de Castelló, on també assistiran estudiants de primària que formen part de l'Escola, i a Estivella, per la qual cosa serà la primera vegada en els últims anys que els més menuts participen en una eixida d'este tipus.

Les activitats en anglés o sobre fisioteràpia es troben en el programa de l'Escola, gestionada per l'Àrea de Benestar Social i en que col·labora el grup Tot. Així mateix, els estudiants de primària visitaran el parc aquàtic Segóbriga Park. No serà l'única ocasió que tindran per a refrescar-se, ja que acudiran dues vegades a la setmana a la piscina municipal.

Per la seua part, els alumnes d'infantil disposaran de piscines de plàstic en el col·legi La Milotxa, on realitzaran les seues activitats. Les activitats de l'altre grup es duran a terme en el col·legi Jaume I.

Esta edició se centra en els sentiments, per la qual cosa ha rebut el nom Els secrets dels ents. Vivint amb emoció. La programació està coordinada per “27 monitors i 6 becaris de l'institut de Puçol que van guanyar un projecte centrat en escoles infantils”, recorda Laura Romeu, tècnica de Benestar Social de l'ajuntament. “Els alumnes amb necessitats especials es troben integrats en els grups i disposen de monitors individuals”.

L'horari de l'escola és de dilluns a divendres, de 9 hores a 13.30 hores. No obstant això, els usuaris del servei de menjador, disponible per segon any consecutiu, podran romandre en les instal·lacions fins a les 3 de la vesprada.

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, remarca la importància “d'ajudar als pares a compatibilitzar la vida familiar i laboral”, ja que no compten amb “tantes vacances com els fills”. Amb un preu públic de 40 euros, les activitats de l'Escola d’Estiu es presten a facilitar eixa conciliació.

Informa: Nicolás d'Opazo | Fotos: Sabín

fotos face551-lola sanchez-y-mar mazo

03 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres