Més de 200 jugadors i 18 equips competixen en el Torneig de futbol 7 Solidari amb el Sàhara: ací tens el calendari de partits

Ja tenim el calendari de partits del Torneig de futbol 7 Solidari amb el Sàhara: del dilluns 3 al 10 de juliol es disputa la fase de grups i de l'11 al 14 les eliminatòries en dos categories, Champions League i Europa League, tots els partits a partir de les 19.30 hores en el camp municipal José Claramunt de Puçol. Un torneig en què cada equip aporta 180 euros destinats a ajudar als campaments de refugiats sahrauís i en el que l'important no sols és disfrutar del futbol, sinó participar en una causa solidària.

Finalment són 18 els equips inscrits, per la qual cosa hi haurà dos grups de cinc i altres dos de Quatre. D'altra banda, el torneig seguix la filosofia de les deu edicions anteriors i es busca que la major part d'equips tinguen oportunitat de participar en el nombre més gran possible de partits, per la qual cosa després de la fase de grups, els dos primers disputen eliminatòries de Champions i els dos següents d'Europa League, fins a arribar a les dos grans finals del divendres 14, amb entrega de premis inclosa.

Si vols seguir els resultats, classificacions, fotos i tota la informació del campionat, no deixes de visitar el Facebook del torneig.

Informa i fotos: Sabín 

564-calendario-torneo-2

02 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres