“Apassionats”, una oportunitat per a descobrir nous talents

Un any més, la Casa de Cultura inaugura una exposició especial abans de la parada estiuenca: l'alumnat de l'Escola Municipal de Belles Arts presenta Apassionats, una mostra del seu treball al llarg del curs. Una variada col·lecció d'estils i talents que s'exhibix acompanyada de la música de Vangelis per a Blade runner i d'un vídeo amb el catàleg digital, catàleg que també compta amb edició en paper. El professor Fernando Gandía, el regidor Xavier Alcácer i l'alcaldessa Lola Sánchez han inaugurat esta mostra que es pot disfrutar fins al 8 de juliol.

En esta mostra hem arreplegat una part d'allò que s'ha realitzat en el curs, sobretot donant prioritat als paisatges urbans”, confessava durant la inauguració un tímid Fernando Gandía, més acostumat al pinzell que als micròfons. “Hem volgut crear una experiència multisensorial que permeta a tots disfrutar d'un ambient agradable i, al mateix temps, una proposta enriquidora”.

En la inauguració, celebrada el dijous 22 en l'Espai d’Art de la Casa de Cultura, estaven presentes els alumnes, encantats amb la idea d'exhibir els seus treballs en públic i més després d'escoltar les paraules de l'alcaldessa: “Em sent molt xicoteta al costat d'esta exposició, però molt feliç per la quantitat d'artistes i talents que s'exhibixen ací… i em sent més xicoteta perquè jo mai vaig ser capaç de passar de la típica caseta en els meus dibuixos”, recordava Lola Sánchez.

Per la seua banda, el regidor Xavier Alcácer apuntava la gran varietat de treballs i més tenint en compte que els artistes són veïns de Puçol: “És un plaer presentar una exposició que arreplega tantes sensibilitats. Només em queda felicitar-vos pel vostre treball”.

Apassionats es pot visitar gratuïtament totes les vesprades en el primer pis de la Casa de Cultura, fins al 8 de juliol, data que en la sala d'exposicions tanca fins després de l'estiu.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

536-expo-bellas-artes-2

 

27 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres