Rafael Pinilla: prototip d'atleta tècnicament perfecte

Rafael Pinilla: prototip d'atleta tècnicament perfecte

 

Atletisme al Poliesportiu Municipal.

Dins de les activitats que ve realitzant habitualment Jacinto Gonzálvez, el professor de l'Escola Municipal d'Atletisme, s'inclouen les miniolimpíades i distintes proves per a motivar els seus alumnes a la pràctica d'este difícil esport.

Al començament de juny va tindre lloc l'última d'estes proves: alumnes de l'escola, acompanyats pel seu professor, van participar en les Jornades de Tècnica organitzades per la Fundació d'Esports de València, en les instal·lacions de l'antic llit del riu Túria.

''Estes jornades són distintes a les altres competicions, ja que l'objectiu no és guanyar els altres participants'' -explica Jacinto Gonzálvez-, ''sinó que un jurat de tècnics de l'esport qualifica la perfecció tècnica dels participants en l'execució de cinc disciplines atlètiques: salt de longitud, carrera d'obstacles, marxa atlètica, llançament de javelina i carrera de tanques''.

La bona notícia per a l'Escola Municipal de Puçol és que quatre dels seus atletes van aconseguir classificar-se en els cinc primers llocs de la seua categoria, concretament en alevins Rafael Pinilla va quedar en primer lloc i Alvaro Odeh en quarta posició. Per la seua banda, en benjamins, Arnau Odeh va ocupar el quart lloc i Sergi Roig el cinqué.

Enhorabona a Jacinto i els seus alumnes, que han demostrat a través d'estos resultats la qualitat de l'ensenyança en l'Escola Municipal d'Atletisme de Puçol, ja que estes proves demostren el coneixement i la bona execució de les distintes tècniques atlètiques.

25 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres