Lola Sánchez: "D'una manera o una altra havia de retornar al poble de Puçol el suport rebut des del primer moment"

El dissabte 10 de juny, Lola Sánchez prenia possessió del càrrec d'alcaldessa de l'Ajuntament de Puçol. Este és el discurs d'investidura que va pronunciar durant l'acte.

Vull agrair a tots vostra presència hui en este ple: Sr. conseller d'Hisenda, En Vicente Soler, diputades de les Corts Valencianes, diputats provincials, director territorial de Presidència, Alcaldes i regidors de la Comarca, ciutadans de Puçol, amics i companys, benvinguts tots i moltes gràcies per estar ací, en este dia tan especial per a mi.

També vull agrair als meus companys de l'Equip de Govern el seu suport incondicional i especialment a Enric, que honestament ha complit el pacte que vam firmar en maig del 2015, i m'ha cedit l'alcaldia.

Al senyor Babé, regidor de Pavalur, que igualment ha confiat en mi des del primer dia.

A la resta de companys de la Corporació Municipal, que no m'han votat, però que entenc perfectament que no ho facen, perquè si no hi ha una oposició constructiva i amb distints punts de mira, este treball, la política no tindria cap sentit.

A tots els ciutadans de Puçol que van confiar en mi i em van votar i als qui no ho varen fer, perquè sempre he sentit el respecte de tots en general.

I com no, al meu partit el PSOE, a l'Agrupació Local de Puçol, que un dia va pensar en mi per a treballar junt amb ells com a regidora i en les últimes eleccions em va donar el seu suport com a candidata a l'alcaldia.

Gràcies a tots de veres, de cor.

Tots sabeu que no sóc nascuda a Puçol, fa quasi trenta anys que vaig arribar ací amb la meua família, el meu marit, els meus dos fills, i una oferta d'ocupació, bo el meu marit ja feia dos anys que treballava ací i intentant dur-nos a tots.

Prompte, molt prompte, va entendre que havíem d'implicar-nos als costums i cultura de Puçol, i així ho vaig fer: em vaig anar incorporant al món de les associacions per mitjà de les AMPAS, Mestresses de Casa Tyrius, les falles... fins que en l'any 1999 vaig arribar a la política de la mà del PSOE.

Vaig entendre que d'una manera o una altra havia de retornar el poble de Puçol el suport rebut des del primer moment, perquè des del primer dia, vostès, els veïns i veïnes, em feren sentir com a una més del nostre poble, i dic NOSTRE POBLE, perquè així ho sent i així ho he sentit sempre, doncs Puçol és el poble que ens va acollir i al qual li'l dec tot.

Estos últims dos anys, a més de la gestió diària, que t'absorbeix, i les inversions que hem dut a terme, que han sigut moltes, hem dedicat el nostre major esforç a les polítiques socials i així anem a continuar.

I encara que a Puçol tenim tres nuclis de població ben diferenciats, com són nucli urbà, urbanitzacions i platja, per a mi és soles un i únic, per això em compromet a treballar del mateix mode per la igualtat per a tots els ciutadans del nostre poble.

Sóc conscient de la gran responsabilitat que acabe d'assumir i és pel que demane a l'Equip de Govern i a tota la Corporació Municipal el seu suport, per a poder fer entre tots el nostre treball, a benefici de Puçol i de tots els ciutadans, que són els que ens han posat ací i a tots i cadascú de nosaltres.

Això de la porta del meu despatx sempre estarà oberta, pareix una frase feta, però en el meu cas, els que hem coneixen saben, que sempre he anat o almenys he intentat ser una persona propera amb tots els vins, i això ara no va a canviar en gens perquè siga alcaldessa, perquè jo personalment sempre he pensat que un alcalde o alcaldessa està ací per a solucionar problemes i mai per a crear-los, és per això que des d'este moment estic al servei de tots els ciutadans, per a treballar, ajudar i donar el meu suport en tot allò que necessiteu i l'Equip de Govern i jo com a alcaldessa puguem solucionar.

Ja per a concloure no vull oblidar-me dels treballadors d'este ajuntament, vull dir-los que tots són importants, des del primer fins a l'últim, tots són necessaris i sense el seu suport i el seu treball diari l'ajuntament no funcionaria i el poble es paralitzaria, i per a mi, que a la majoria els conec des de fa molts anys són com la meua família, una gran família amb la quan passe, en alguns casos, més hores que amb la meua pròpia família. Moltes gràcies a tots pel suport i col·laboració que m'heu donat al llarg de tots estos anys i que espere seguir rebent.

I ara, si em permeteu, i de veres que vaig acabant, volguera donar les gràcies a la meua família, és la que m'aguanta, em suporta, però sobretot m'anima i em recolza en tot moment. Gràcies, moltes gràcies, al meu marit, Salvador, als meus fills, Isabel i Emilio, i també al meu gendre, Luis. Sense vosaltres no seria ningú.

Gràcies a tots.

Amb esta intervenció finalitza el ple de hui, moltes gràcies a tots els assistents que han estat ací dins del saló de plens i als qui han hagut de quedar-se fora i seguir-lo mitjançant la pantalla, gràcies de nou i s'alça la sessió.

Lola Sánchez, alcaldessa

500-lola-sanchez-alcaldesa-1

16 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres