Comença el penúltim curs formatiu orientat a la inserció laboral: neteja d'edificis

El dimecres 14 de juny es firmava el conveni amb l'empresa Clece perquè els alumnes del curs de neteja d'edificis puguen realitzar pràctiques a partir del mes de juny. Paral·lelament, 8 alumnes estan realitzant un curs formatiu de la mà d'Isabel Aragonés, abans d'iniciar les pràctiques a finals d'este mateix mes.

Distints convenis amb empreses d'hostaleria, neteja o supermercats d'alimentació estan permetent a l'Ajuntament de Puçol realitzar cursos formatius amb pràctiques en empreses de la població i pobles pròxims. Unes pràctiques que en un percentatge elevat han finalitzat amb la contractació en les mateixes empreses dels alumnes d'estos cursos.

L'últim d'este trimestre està centrat en la neteja d'edificis i la formació teòrica la impartix Isabel Aragonés al juny en la Casa de Cultura, mentres que les pràctiques es realitzaran en distints projectes que té en marxa Clece, amb la que l'alcaldessa Lola Sánchez va firmar un conveni de col·laboració el dimecres 14, i també amb l'empresa Eulen.

Precisament l'endemà, dijous 15, l'alcaldessa, la regidora Mar Mazo i la coordinadora de cursos Amparo Ferrer van estar visitant els alumnes que prompte començaran les seues pràctiques, per a animar-los a aprofitar esta oportunitat de trobar treball: “És un bon moment, perquè a l'estiu hi ha places en moltes empreses degut a les vacacions”, els va explicar Mar Mazo. “Si demostres interés i bona actitud nostra experiència amb cursos anteriors demostra que des de les empreses criden a eixos veïns amb ganes de treballar quan sorgixen buits”.

Els cursos orientats a la inserció laboral es tancaran este semestre amb el de productes frescos en supermercats i hipermercats, una proposta per què s'han interessat alguns establiments de la zona i que s'inclou per primera vegada en el Programa de Formació que es realitza des de l'Àrea de Benestar Social.

Informa i fotos: Sabín

fotos face508-curso-limpieza-edificios-4

16 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres