Enguany l'Escola d’estiu incorpora més novetats i manté el servei de menjador: les inscripcions són del 12 al 14 de juny per Internet i el 19 i 20 de juny de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll

Fidel a la seua cita anual per a compaginar la vida laboral i familiar dels pares que continuen treballant en el mes de juliol, l'Àrea de Benestar Social convoca l'Escola d’estiu, que este any se celebra en els col·legis Jaume I i La Milotxa del 3 al 31 de juliol, amb un total de 350 places i un preu de 40 euros per les activitats, a què caldrà sumar si és el cas els serveis de menjador que cada alumne utilitze.

Com és habitual, hi ha dos terminis per a inscriure's. El dilluns 12 s'obri el termini d'inscripció per Internet (a través de la seu electrònica) i estarà obert fins al dimecres 14. Els dies 19 i 20 de juny serà la inscripció de forma presencial (en l'Espai Social Martínez Coll). Hi ha 200 places per a inscripció telemàtica i altres 150 per a inscripció presencial, totes elles amb opció a inscriure's en el menjador.

L'anypassat la novetat va ser que si s'inscrivien un mínim de 30 comensals es posaria en marxa el servei de menjador”, comenta Mar Mazo, regidora responsable de l'escola. “Doncs bé, enguany la novetat és que es pot sol·licitar el menjador per quinzenes, la primera del 3 al 14 de juliol i la segona del 17 al 31”.

Els interessats a utilitzar el servei de menjador, tant de forma mensual com quinzenal, hauran de confirmar-lo a l'hora de realitzar la inscripció i, una vegada tancat el termini i confirmat el total d'alumnes que sol·liciten el servei, es comunicarà el preu definitiu a cada alumne, ja que el preu varia en funció del total d'alumnes que utilitzen el menjador.

Els alumnes que es poden inscriure en esta edició són els menors en edat escolar empadronats a Puçol que enguany hagen cursat des de 1r d'infantil fins a 6t de primària; les activitats es realitzaran en els col·legis públics La Milotxa i Jaume I; i l'horari serà de 9 a 13.30 hores, a què cal sumar el servei de menjador per als que ho sol·liciten, que es prolongarà fins a les 15 hores.

Per a la regidora és important destacar que “enguany hem incorporat moltes novetats i serà una Escola d'estiu diferent, amb més activitats i jocs a l'aire lliure, més excursions, teatre en els dos col·legis i seguim amb eixos tallers de cuina que van funcionar de meravella en Escola de pasqua. Sense oblidar, clar, l'excursió a un parc aquàtic i una altra excursió fora del municipi, a una granja escola”.

Tot això per a 350 alumnes que pagaran 40 euros per tot un mes ple de propostes divertides, la millor manera de combatre la calor.

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual Fotos: Sergio Maestro

sede electronica 1

11 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres