Article de Pavalur del mes de maig: “Millorar la seguretat vial en les urbanitzacions: assignatura pendent”

Este és l'article de Pavalur de maig, titulat Millorar la seguretat vial en les urbanitzacions: assignatura pendent. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'abandó municipal que, històricament, han patit les urbanitzacions de Puçol, en el que la presència policial era escassa i, en alguns períodes de temps, nul·la, unit a la deficient senyalització, tant horitzontal com vertical, ha propiciat la ingent comissió d'infraccions de trànsit: excés de velocitat, conducció temerària, derrapatges, carreres de motos, circulació per les voreres, soroll excessiu…

Tot açò ha sigut causa d'un elevat nombre d'aparatosos accidents i, lamentablement, dos morts i, per consegüent, origen de la inseguretat vial que també patixen els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions.

PAVALUR ha aconseguit un augment considerable de la presència de la Policia Local. Continuarà lluitant per a aconseguir una presència permanent de la Policia Local,mesura esta que respon a un principi de justícia distributiva. 

La millora de la senyalització i adaptació dels badenes són objectius de PAVALUR que esperem pròximament fer-los realitat i amb això aconseguir que les urbanitzacions puguen igualar en seguretat vial a la resta del municipi.

Una opinió de Pavalur

07 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres