El tercer Torneig de Pàdel Vila de Puçol seguix fidel al seu objectiu inicial: disfrutar jugant

L'associació Junts pel Pàdel ha organitzat la 3a edició del Torneig de Pàdel Vila de Puçol, celebrat el 27 de maig en les quatre pistes del Poliesportiu Municipal amb 54 adults i 6 xiquets inscrits, a més de multitud de detalls per als participants gràcies a la col·laboració d'empreses i comerços locals.

Fa tres anys, un grup d'amics va començar a forjar la idea d'organitzar una trobada que servira per a potenciar el seu esport favorit, el pàdel. Amb l'ajuda d'unes quantes empreses locals i les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Puçol van aconseguir posar en marxa una trobada que va servir, sobretot, perquè este nou esport fóra calant entre els veïns.

Hui, eixe grup d'amics ja és l'associació Junts pel Pàdel, encara que els seus components continuen sent els de sempre: Agustín, Juanfran, Edu, Juan, Francisco, José María, Mado i Rafa Traver. I, per descomptat, l'objectiu continua sent el mateix: disfrutar jugant al pàdel.

En l'edició d'enguany han participat 54 jugadors adults i han incorporat una secció infantil amb 6 xiquets d'11 anys. Tots van disputar les seues partides el dissabte 27 de maig a la vesprada, sempre amb una duració fixa de 30 minuts i, en cas d'empat, pel sistema del punt d'or.

Com ja és habitual, distints comerços d'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) s'han sumat al torneig aportant no sols els premis per als guanyadors, sinó també detalls per a tots els participants”, explica José Mª Beltrán, president de l'associació. “A més hem organitzat un sopar de despedida i ja estem treballant per a preparar altres tornejos d'exhibició, en festes o en altres dates. L'important sempre és el mateix: promocionar el pàdel i disfrutar practicant-lo junts”.

Informa: Sabín |Fotos: Pepa Deogracia i Sabín

fotos facefotos facefotos face

442-torneo-padel-2

 

 

06 Juny 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres