Després de guanyar la liga, l'equip femení d'handbol Puçol-Morvedre, també campió de Copa

L'equip femení sènior Puçol-Morvedre acaba de finalitzar la temporada de la seua vida: a l'abril aconseguia el títol de campió de Lliga a nivell autonòmic i ascendia a 2a Divisió Nacional; per este triomf va ser invitat a disputar la Copa Federació en la seua nova categoria i dissabte passat, 20 de maig, en el Palau d’esports de Puçol, disputava la final de la Copa al Castelló, equip que enguany es proclamat campió de Lliga en 2a Divisió Nacional… i les xiques del Puçol-Morvedre van aconseguir véncer per 10 gols i proclamar-se també campiones de Copa. Una gesta històrica. Enhorabona.

Les nostres xiques van començar el partit amb algunes imprecisions en atac, per la dura defensa del rival, però a poc a poc, amb una bona defensa i grans actuacions de les nostres porteres, vam anar igualant el partit.

Durant la segona part, el nostre equip va començar a ser més efectiu en atac i va acabar el dur partit amb un gran resultat de 35-25.

Gran temporada d'estes xiques que a més d'aconseguir el desitjat ascens, han completat la temporada guanyant la Copa Federació.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos facefotos face

440-pucol-gana-copa-2

26 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres