El 17 de juny, segon concert solidari amb Càritas a càrrec de Santa Cecília

El dissabte 17 de juny, a les 11.30 hores, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília celebra el seu segon concert solidari en col·laboració amb l'Obra Social La Caixa: una col·laboració de la Banda Juvenil i l'audició de fi de curs de les escoles de música a què l'entrada es paga en espècies, 3 euros de material escolar que es pot arreplegar en les quatre papereries de la població.

Santa Cecília, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), l'Obra Social de La Caixa i l'Ajuntament de Puçol unixen esforços per a ajudar a Càritas amb un concert solidari que se celebra per segon any i que tindrà com a protagonistes als alumnes de les escoles de música i a la Banda Juvenil dirigida per Javier Teruel.

El públic, per a poder acudir a l'espectacle ha d'invertir 3 euros en material escolar en qualsevol de les quatre papereries de la població: Copy Puçol, Rosmar i les dos d'Amparo. Els lots de material han sigut pensats perquè servisquen per a la major part d'edats, cada família ha d'anar amb la bossa solidària que ha comprat i entregar-la en l'oficina de La Caixa de Puçol i allí l'entregaran a canvi de cada bossa una entrada.

L'any passat, el primer concert solidari, patrocinat per l'Obra Social de La Caixa, va ser tot un èxit i va aconseguir reunir més de mil quilos en aliments per a Càritas. La nova proposta conjunta entre les distintes entitats participants també espera omplir la sala d'actes de la Casa de Cultura i destinar allò que s'ha recaptat a Càritas Interparroquial de Puçol.

L'1 de juny s'obri el termini per a poder retirar les bosses solidàries a 3 euros en les quatre papereries; i a partir del 5 de juny es poden portar a l'oficina bancària per a substituir cada bossa per una entrada.

Informa y fotos: Sabín

417-mil-kilos-el-pasado-concierto-1

24 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres