Els amics de Pepe Claramunt donen una nova lliçó del que és el treball en equip

Una autèntica alineació de primera, així va definir el presentador Toni Galindo als companys de Pepe Claramunt que es van acostar el dilluns 22 de maig a l'Espai Social La Barraca per a l'anunciada tertúlia entre amics: Enrique Claramunt, Adorno, Forment, Felman, Roberto Gil, Sol, Esteve i Valdez. Després de la projecció d'unes imatges inèdites de Pepe gravades per Paco Ramón en els anys 60 i 70, este equipàs va oferir un apassionant trobada sobre el que era i és el món del futbol.

L'acte del 22 de maig va començar amb una sorpresa no prevista: la projecció d'un vídeo de 3 minuts sobre la vida de Pepe Claramunt (jocs amb els amics de Puçol, la seua boda, un entrenament amb la Selecció Espanyola), gràcies a les imatges gravades al seu dia en súper-8 per Paco Ramón, els hereus de les quals, de la mà de l'alcalde Enric Esteve, van regalar a més una còpia de les mateixes a Pepe al finalitzar l'acte.

A continuació, el periodista esportiu Toni Galindo va anar cridant als amics de Pepe com si d'una alineació es tractara i com a tal els va rebre el públic que omplia La Barraca.

Després, sessió d'anècdotes, records, confessions… tot això amb bon humor, amb intercanvi d'opinions i, sobretot, amb afecte entre hòmens que van compartir una de les èpoques més brillants del València, sobretot per la presència del mític Alfredo Di Stéfano com a entrenador.

Enrique Claramunt, Adorno, Forment, Felman, Roberto Gil, Sol, Esteve i Valdez van tirar mà de l'enginy, de la memòria, de vegades de la imaginació, però sobretot del saber estar en un acte d'este tipus. Una cosa que el públic va agrair en diverses ocasions amb aplaudiments després d'algunes intervencions especialment brillants.

Una nova projecció, esta vegada de 8 minuts, va servir per a tancar l'acte oficial i passar a la foto de record, que novament no va ser només dels invitats, sinó de qualsevol que es va animar a acostar-se a Pepe per a posar amb ell… i, com sempre, Pepe mai diu que no a posar amb amics, veïns, companys, periodistes, xiquets… en fi, amb tots.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

449-tertulia-claramunt-3

24 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres