Dos jóvens escriptors de Puçol presenten la seua obra a l'uníson en la Setmana de les Lletres del Puig

Diumenge que ve, 21 de maig, a les 18 hores, en la Setmana de les Lletres que se celebra en El Puig, dos autors de Puçol, Laura Girón i David March, presenten junts els seus respectius llibres apareguts recentment: romanticisme i història es donen la mà per a una presentació que va ser pactada poc abans de Nadal, durant la presentació d'un llibre col·lectiu de relats on, curiosament, ni David ni Laura havien sigut triats.

El passat 16 de desembre, durant l'última Setmana de Gutenberg, que se celebra en El Puig poc abans de Nadal, es va presentar un nou llibre de relats breus editat per Defoto Llibres, Los 7 colores del arco iris, com sempre en el monestir del Puig.

Durant l'acte, que va comptar amb un recorregut pel monestir i multitud de col·laboradors que van aportar la seua participació desinteressada a l'esdeveniment, es van produir alguns “incidents” inesperats per al públic: des de la ruptura d'un objectiu al fotògraf oficial, passant per guies “obligades” a explicar els secrets del lloc, fins a l'enuig de l'alcaldessa i, ja en la part final, una discussió entre dos autors jóvens que es queixaven perquè el seu relat no eixia en el llibre.

Eixos dos autors, Laura Girón i David March Chulvi, ambdós de Puçol, acudien a l'acte de presentació amb el seu recent llibre davall el braç (País de paso en el cas d'ella i El dragónbajo la ciudad en el cas d'ell) i ambdós reclamaven atenció al seu treball, perquè ja eren autors amb publicacions en el mercat i “no comprenien” com els seus relats no estaven inclosos en la selecció realitzada per Defoto.

La discussió, que amenaçava per tirar per terra l'última part de l'entrega de premis, va ser resolta per Paco Orts, gerent de la Casa de Cultura del Puig, el qual es va comprometre a organitzar una presentació dels dos llibres si ambdós autors desistien de les seues queixes i acceptaven finalitzar l'acte.

Com Paco Orts és un home de paraula, diumenge que ve, 21 de maig, a les 18 hores, en la plaça de l'Ajuntament del Puig, Laura i David podran presentar conjuntament els seus llibres, en el marc de la 2a Setmana de les Lletres.

Com la seua fama i el seu currículum els precedix, David i Laura prometen una presentació poc convencional, on el públic participarà activament i on, a més de firmar exemplars de les seues obres, potser s'animen a col·laborar en altres àmbits: des del grafiti al microrelat, passant per eixos secrets imprescindibles per a poder publicar en este país. I tot això a l'aire lliure i gratis. No falteu.

Informa i fotos: Sabín 

431-laura-y-david-en-el-puig-1

19 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres