Saps com participar en la campanya internacional “M'agrada el meu mercat”?

Mercasa coordina a Espanya la campanya internacional de suport als mercats municipals, que se celebra des de 2012, impulsada per la Unió Mundial de Mercats Majoristes i Detallistes, davall l'eslògan “Love your local Markets”, i que a Espanya hem traduït com “M'agrada el meu mercat”. Puçol se suma enguany a la campanya de defensa dels mercats municipals.

Hem valorat de forma positiva sumar-nos a esta campanya internacional M'agrada el meu mercat. Els nostres comerciants que estan en el Mercat Municipal han resistit i resistixen i és important posar-los en valor”, explica Mar Mazo, regidora responsable dels mercats. “Posar en valor el producte de qualitat que oferixen i la proximitat amb què exercixen, d'ací que la clientela que tenen siga fidel. No obstant este tipus de campanyes podran ajudar a atraure nous clients”.

Esta campanya es concreta en una acció coordinada en més de 30 països d'Europa, Amèrica i Àsia, amb la participació de més de 3.000 mercats, que al llarg del mes de maig de cada any realitzen activitats de promoció dels mercats municipals, per a posar en valor la seua funció vertebradora del comerç d'alimentació en les ciutats.

Per a participar en la campanya, puntxa ací i ompli el formulari. La inscripció és gratuïta.

L'objectiu és aconseguir el major suport possible per a posar en valor la importància dels mercats municipals en l'oferta comercial i de servicis als consumidors.

La campanya internacional de suport als mercats municipals se celebra en tots els països participants durant el mes de maig de cada any. Així mateix, des de 2015 s'organitzen a l'inici de la campanya uns actes de presentació, que permeten donar major visibilitat als objectius i accions previstes.

El Mercat Municipal de Puçol està obert al públic els dimecres i dissabtes al matí.

Informa i fotos: Sabín 

341-mercado-municipal-4

16 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres