El diumenge 21 de maig, segona edició de “En bici a la mar”

Un passeig familiar, des del nucli urbà a la platja, acompanyat d'un bon esmorzar i tallers pràctics sobre el manteniment i el maneig de la bicicleta, eixa és la proposta per al diumenge 21 de maig a partir de les 10 del matí, organitzada per l'Ajuntament de Puçol dins de les seues activitats per a promocionar la mobilitat sostenible i l'ús de mitjans alternatius de transport.

Per segon any, l'Aula de la Bici i la Regidoria de Mobilitat Sostenible col·laboren en una activitat per a promocionar la bicicleta com a mitjà de transport urbà per a tota la família, i ho fa amb una eixida des de l'institut (a les 10 hores), passant pel col·legi Bisbe Hervás (10.30 hores), fins a arribar a la platja després de recórrer els quasi tres quilòmetres de la Vereda Mangraners.

Una vegada en la platja, hi haurà taller d'habilitats amb la bici, per a animar als més xicotets a millorar el domini de les dos rodes i, paral·lelament, una activitat sobre el manteniment en perfectes condicions, explicant, entre altres coses, com arreglar una punxada, canviar una cambra d'aire defectuosa i altres consells útils.

Esta activitat va funcionar bé el passat any i per això la repetim esta primavera”,  apunta Juanjo Manzaneque, regidor de Mobilitat Sostenible. “A més, este estiu tornarem a posar en marxa el servici de préstec gratuït de bicis en la platja durant els mesos de juliol i agost, un projecte que vam iniciar fa un any i esperem potenciar en esta segona edició”.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

408-en-bici-a-la-mar-4

15 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres