Homenatge a l'ídol del València CF, Pepe Claramunt

La Fundació del València CF està organitzant una sèrie d'exposicions d'homenatge als grans jugadors valencianistes, davall el títol Els nostres ídols. El pròxim capítol està dedicat a Pepe Claramunt i comptarà amb tres activitats: del 15 al 25 de maig, exposició en l'Espai Social La Barraca; el dilluns 15, acte d'inauguració amb la presència de Claramunt; i el dilluns 22, taula redona amb destacats futbolistes del València CF.

Pepe Claramunt va marcar una època en la història del futbol en la dècada dels 70, quan va ser capità i màxima referència del València i de la Selecció Espanyola. En el seu poble, Puçol, els reconeixements han arribat amb distints homenatges, com el llibre que se li va dedicar en 1999 o l'actual camp municipal de futbol, que porta el seu nom.

Hui es continua reconeixent el seu paper, prova d'això és la campanya Els nostres ídols, de la Fundació del València CF que organitza, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, tres activitats del 15 al 25 de maig en l'Espai Social la Barraca de Puçol: l'exposició Claramunt, que podrà visitar-se de 18 a 21 hores els dies laborables; l'acte d'inauguració del dilluns 15, a les 19 hores, que comptarà amb el mític futbolista; i la taula redona del dia 22 a les 19.45 hores, on estaran presents alguns futbolistes de l'època de Pepe Claramunt.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Fundació del València CF

12 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres