Article de Ciudadanos del mes d'abril: “La policia del pensament”

Este és l'article de Ciudadanos d'abril, titulat La policia del pensament. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llig hui en la premsa que Vicent Marzá, talibán conseller d'Educació de la Generalitat Valenciana, planeja crear un organisme anomenat Oficina de Drets Lingüístics (ODL) per a controlar l'ús del valencià en l'àmbit privat (i per a col·locar als seus amiguets, per descomptat). Este nou ens podrà tramitar denúncies, per exemple, contra aquells comerciants que es dirigisquen als seus clients en castellà.

Estem arribant a un extrem d'idiotesa i alienació mental difícilment superable. La pròxima idea què serà? Vigilar que pensem en valencià també? No entenen que amb estes mesures absurdes generen un rebuig social completament innecessari? Cal promoure l'ús del valencià, però per descomptat així no.

En mans de qui estem? Espanta pensar qui ens governa.

I als seus votants, els pareixen adequades estes mesures de limitació de la llibertat individual en l'àmbit privat? Espere que reflexionen, perquè el que demostra esta esquerra és que els extrems es toquen, ja que este afany per regular fins a la nostra vida privada amb prohibicions i sancions ens recorda a l'extrema dreta.

Fan exactament el mateix que durant tant de temps van criticar.

Una opinió de Ciudadanos

11 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres