Pepe López, president de l'associació de penyes: 'La setmana taurina será un gran éxito'

Pepe López, president de l'associació de penyes: 'La setmana taurina será un gran éxito'

 

Penya L'Afició.

Corria l'any 1996 quan uns aficionats locals van començar a tindre la inquietud de fer una setmana taurina. Si havíem tingut en els anys 50 una setmana taurina, com era possible que no s'haguera seguit, amb tan bé com la gent s'ho passava. Puçol, un poble taurí on els hi haja, no podia estar donant de costat una cosa que en altres pobles (Onda, Segorbe, Vall d'Uixó) ja tenien.

Si en els bous salvatges som un dels més punters, per què en açò som tan retardats.

Es va començar a treballar, es va parlar amb l'Ajuntament, però no es va poder aconseguir, però no van desistir en el seu interés i al final ho han aconseguit, amb la inestimable ajuda d'altres persones.

Sense ànim que ningú s'ofenga, crec que estos aficionats mereixen un reconeixement i per això passe a enumerar-los: Vicente Ejarque, Fernando Ferrer (Ratllat), Antonio Soriano(Camarà), Jose Vte. Comes, Salvador Almenara (marsaga), Pepe Broseta (Masero) i Pepe López.

Pensar en una setmana taurina sense penyes era una bogeria, en el poble només hi havia una penya l´afició, però en poc de temps va eixir la penya bouera, els primeres (només dones), arròs en llebre, foc al vaig poblar i la penya internacional, que en companyia de les comissions del 7 de setembre, Fierro, Hostalets i la Penya el Barri, van constituir el que hui és l'associació de penyes taurines.

Cal dir que les ramaderies buscades, les costegen amb els seus diners dites penyes i comissions, per la qual cosa cal agrair-los el seu gran esforç econòmic.

Crec que després de vore el cartell confeccionat, hi haurà poques persones que puguen dubtar que esta setmana és una de les més completes que s'han fet en la comunitat.

Quan vam començar a donar-li forma a la setmana, moltes persones del poble em deien que ens equivocàvem, que a Puçol la gent era diferent, que seria un fracàs, és mes faltant poc temps i amb els cartells a punt d'estar confeccionats, inclús em deien que fracassaríem. jo sempre els deia el mateix, a Puçol la gent és de primera categoria, la qual cosa hi ha és que donar-los cartells de primer orde i marxa i sobre totes les coses que les dones s'integraran en ella, ja siguen jóvens o vells, casades o fadrines i la veritat és que no m'han defraudat.

A tots els endevins vull dir-los que s'han equivocat i que esperen perquè açò va a més.

Vull per últim agrair-los la seua comprensió i afecte per si hi haguera cap error en l'organització, ens agradaria que no ho digueren i aixina en anys successius s'anirien esmenant, per a això comptem amb el seu col·laboració.

Dir-los que aixina com en la presentació del cartell va ser tot un èxit de partcipació, espere que en la festa d'entrega de premis de la setmana taurina se supere en quantitat i que Puçol demostre a tota la Comunitat per que som els millors.

Pepe López

President de l'Associació de Penyes Taurines de Puçol


Comissió Ildefonso Fierro.

18 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres