Article d'Esquerra Unida del mes d'abril: “Per a ofrenar nous euros a Espanya, tots a una veu, germans pagueu”

Este és l'article d'Esquerra Unida d'abril, titulat Per a ofrenar nous euros a Espanya, tots a una veu, germans pagueu. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El nostre delegat del Govern ha estat molt ocupat en els últims dies, ha enviat una carta als ajuntaments perquè el 14 d'abril no es col·locaren banderes republicanes en els ajuntaments ja que segons ell “penjar-les demostra el nul respecte a la simbologia constitucional i de la llei i denota el radicalisme que està present en alguns governs locals…”.

Radicalisme? l'Única cosa que intentem és mantindre el record d'un govern DEMOCRÀTIC (que va poder ser o no de la seua ideologia) i que va ser derrocat per mitjà d'un colp d'Estat i una posterior Guerra Civil, instaurant-se una DICTADURA; en açò tots els demòcrates estarem d'acord.

Tanta preocupació no s'ha reflectit, que sapiem, a enviar una carta semblant als quarters perquè les banderes no ondejaren a mitja asta en setmana santa ja que fer-ho i parafrasejant-ho demostraria el nul respecte a la Constitució i denotaria un cert radicalisme, ja que  com diu l'article 16.3 de la Constitució, cap confessió tindrà el caràcter d'estatal, ja que suposem que no es farà durant l'AID al-Adha o durant el Yom Kippur, per exemple.

Radicalisme SÍ que veu en el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat, la Comunitat Valenciana veurà reduït el que rep en un trenta-tres per cent, i serà la que reba menys per habitant.A més continuem sent els treballadors els que portem el pes dels ingressos de l'Estat i els que més castigats estem pel mateix. De cada 78 € que posem els treballadors, les empreses aporten 24 €. IMPRESSIONANT.

Estarem expectants per veure les esmenes que segur que faran el Partit Popular de la Comunitat Valenciana i Ciudadanos per l'amor que el tenen a esta terra, davant d'este greuge comparatiu amb la nostra Comunitat, tan disposats que estan a cobrir-se amb la senyera en altres temes.

I aprofitant l'actualitat de la corrupció, servisca com a recordatori de als que no afecten ni els pressupostos ni la crisi és a esta pàgina de la Televisió Autonòmica Basca  http://www.eitb.eus/es/tag/corrupcion-politica/.

“Famolencament lluite jo, amb totes les meues bretxes, cicatrius i ferides, senyals i records de la fam, contra tantes panxes satisfetes: porcs amb un origen pitjor que el dels porcs”. (Miguel Hernández)

Una opinió d'Esquerra Unida

10 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres