Experts en finançament comunitari expliquen a Montcada com accedir a projectes europeus

Persones expertes en subvencions comunitàries detallaran en la jornada “Europa: una oportunitat de finançament al teu abast” com obtenir fons europeus per a projectes concrets. El taller, organitzat pel Consorci Pactem Nord i l'Ajuntament de Montcada, tindrà lloc l'11 de maig a partir de les 18.30 en el saló de plens d'aquest municipi de l'Horta Nord.

La sessió de treball, presentada per la directora general de Finançament i Fons Europeus, Myriam Fernández, el president de Pactem Nord, Rafa García i l'alcaldessa de Montcada, Amparo Orts, està dirigida especialment a empreses, àrees industrials, associacions de comerç, representants municipals, consultores especialitzades, agències de desenvolupament local i representants polítics.

Així mateix, al llarg de la jornada participaran el diputat d'Assumptes Europeus, Bartolomé Nofuentes, el secretari tècnic del Pla H2020 a la Comunitat Valenciana, José Vilar, i la responsable del projecte Photocitytex, Mila Ródenas.

En aquesta sessió de treball es donaran a conèixer diferents fonts de finançament existents en aquest moment i s'apuntaran altres línies de fons europeus la convocatòria dels quals es realitze pròximament.

Informa: Pactem Nord

09 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres