Consuelo Sánchez i Sonia Martín guanyen el sorteig del Dia de la Mare

Seguint la proposta de celebrar cada sorteig mensual en les instal·lacions d'un dels cent comerços associats, el dilluns 8 de maig es va fer el del Dia de la Mare organitzat per ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) en l'Espai Multifuncional Trespol. Les agraciades en esta ocasió han sigut Consuelo Sánchez i Sonia Martín.

Com a forma agrair la fidelitat dels veïns de la població que realitzen les seues compres en els xicotets i mitjans comerços locals, ACEP realitza cada mes un sorteig en què participen tots els veïns que compren a Puçol i depositen el seu bitllet gratuït en les urnes situades en tots els establiments associats.

Reis, SAN Valentí, el Dia del Pare o, ara, el Dia de la Mare són els primers sortejos de l'any, que tindran la seua continuïtat en la primera setmana de juny amb els sortejos realitzats durant la fira del comerç Puçol DeMostra.

En esta ocasió, a més, estem presentant un nou element per a agilitzar els sortejos i també les compres”, explicava el president Gonzalo Alcàsser durant l'acte celebrat en Trespol. “Es tracta de la targeta regal, amb la qual els guanyadors del sorteig poden comprar directament en els comerços locals fins a esgotar la quantitat amb què ja ve carregada”.

La nova targeta, ve en esta ocasió precarregada amb els 60 euros de premi que ha correspost a Sonia Martín i Consuelo Sánchez, la segona va poder a més acudir a arreplegar-la immediatament després del sorteig, pel que és la primera veïna a conéixer els avantatges de la nova targeta d'ACEP, un pas més en el seu procés de modernització tant de l'associació com dels comerços que la formen.

Trespol (que literalment significa “sostre de barraca”) va nàixer fa dos anys per a oferir activitats extraescolars, animació i serveis de temps lliure als veïns de Puçol, “per a la qual cosa tenim organitzades tant activitats extraescolars de qualsevol tipus com a tallers per a xiquets i per a adults, en els que potenciem habilitats socials, autoestima, intel·ligència emocional, pilates, ioga, zumba o inclús teràpia de la rialla”, apunten Ana i Carmen, les responsables del projecte.

La labor d'esta jove empresa s'estén a més a l'animació personalitzada a cada acte i pressupost, pel que inviten a tots els interessats a contactar amb elles per a realitzar treballs adaptats a cada ocasió i a cada butxaca.

Per la seua banda, ACEP ja està centrada en l'organització de la fira comercial que enguany se celebra els dies 2, 3 i 4 de juny en l'avinguda Mancomunitat i comptarà amb una àmplia programació d'activitats per a tots els públics.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

401-sorteo-acep-dia-madre-2

09 Maig 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres